Schimbări la Știrile Pro TV. Cine va prezenta știrile de weekend alături de Andreea Marinescu și Lavinia Petrea

Începând de sâmbătă, 31 august, Cosmin Stan va prezenta Știrile PRO TV din weekend, de la ora 7:00. La fiecare final de săptămână, el va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea și împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante știri ale zilei încă de la primele ore ale dimineții. Citește și:

Loading...

Revenirea la pupitrul unui jurnal este un vis în care a crezut cu tărie. ‘Revenirea la pupitrul Știrilor matinale de weekend este un nou vis împlinit pentru mine, un vis în care am crezut cu tărie chiar și în momentele în care părea imposibil să se mai transforme în realitate. Mă simt mai pregătit ca oricând să le aduc din nou telespectatorilor, în diminețile de weekend, știri esențiale care să-i ajute să înțeleagă și să analizeze singuri ce se întâmplă în jurul lor.

Mă bucur enorm că voi împărți pupitrul de prezentare cu Andreea și Lavinia, două jurnaliste pe care le apreciez și cu care voi avea multe istorii de povestit mai ales că am împărțit cu toții ani de zile, terenul la secția Eveniment. Și nu în ultimul rând, va fi cu relaxare, cu mult râs dar cu și cu profesionalism’, a spus Cosmin Stan. Citește și:

Loading...